Mijn wens voor hooggevoelige mensen

frog-1404357_960_720

Zaterdag mochten de kinderen bij mij een wens komen maken. Ik heb vandaag ook een wens! Weet je wat ik wens? Wel, mijn wens is dat mensen die hooggevoelig zijn, zo snel mogelijk verder geholpen worden!

En met geholpen worden, praat ik niet over de ontelbare medicatie, of de antidepressiva die ze aangeboden krijgen. Zeker niet over de Rilatine die sommige mensen voorgeschreven krijgen bij hooggevoeligheid. Dan praat ik ook niet over de elektronen die 1 maal per maand op hun hoofd gezet worden om misschien zo hun prikkels wel te verminderen! Dan praat ik zeker niet over de opname in psychiatrie. Of over de andere ontelbare technieken die maar kunnen voorgeschreven worden om toch maar van die hooggevoeligheid af te raken! Technieken of medicijnen waar ik elke keer stomverbaasd naar zit te luisteren.

Dan praat ik wel over de manier hoe ik geholpen werd als tiener. Door mijn hooggevoeligheid te leren kennen en te erkennen en samen op zoek te gaan naar mijn eigen voelsprieten! Ik heb het geluk gehad dat ik een Amerikaanse therapeut leerde kennen. Die heeft mijn hooggevoeligheid vastgesteld en die heeft me heel wat hierover bijgeleerd.

En die Amerikaanse therapeut die in mijn leven kwam, die heeft me geleerd om mijn hooggevoeligheid in mijn leven te laten smelten waardoor ik perfect kan functioneren zonder ook maar ergens last van te hebben.

Natuurlijk als ik moe ben, ben ik sneller overprikkeld. Dat weet ik dan ook, daar kan ik dan ook iets aan doen of kenbaar maken naar mijn gezin toe. Ik heb geleerd om met mijn hooggevoeligheid om te gaan waardoor het een verrijking is in plaats van een rem.

Maar je voelsprieten herkennen en in je leven laten smelten, dan pas kan je genieten van je hooggevoeligheid! Dan pas kan je je hooggevoeligheid als iets positiefs bekijken, als iets moois wat spijtig genoeg niet iedereen heeft . Als iets wat mooi en leuk is om te voelen.

Ik ben die Amerikaanse therapeut heel dankbaar. Waarom? Ik ben dankbaar dat ik door hem toch ook wel wat wensen kan doen uitkomen en mensen zich beter in hun leven laten voelen en waardoor ze gaan stralen en zo hun gezin ook laten stralen.

En dat, dat  is wat ik elke persoon die hooggevoelig is toe wens; dat er snel iemand in je leven komt die samen met jou je hooggevoeligheid kan laten stralen.

Wil jij je hooggevoeligheid ook laten stralen in je leven, neem gerust vrijblijvend contact op.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *