Mijn naam is Tamara Noynaert. Geboren op 22 augustus 1976. Ik ben een trotse , alleenstaande mama van een tweeling, jongen en meisje, geboren in 2011.

Ik ben na mijn opleiding aan de slag gegaan in toerisme en luchtvaart.Van toen al had ik oog voor kinderen en hoe ze reageerden. Aan boord was ik de eerste om flesjes op te warmen, kinderen te troosten en kinderen te kalmeren.

Na een zware periode heb ik besloten om het roer om te gooien en ontdekte ik dat het hoe en wat achter de reacties van mensen echt wel mijn ding zijn. Ik miste iets dat ik echt met passie in mijn werk kon doen, waar er aandacht voor de persoon, aandacht voor het kind centraal stond en dus besloot ik om terug te gaan studeren voor waar mijn hart en passie liggen, namelijk kinderen helpen met hun eigen problemen en hun eigen zorgen en kinderen weer aan het lachen krijgen en ze op de juiste manier begeleiden.

Tijdens mijn scheiding werd ik zelf geconfronteerd met hoe kinderen een plaats zoeken in hun nieuwe leven, hoe snel een hoogconflict kan ontstaan, hoe de omgeving invloed kan hebben en aandeel kan hebben in het conflict en nog vele andere zaken waar gescheiden ouders die in hoogconflictscheidingen zitten mee te maken hebben. hierdoor heb ik besloten  om mij hiervoor bij de scholen. Sindsdien begeleid ik met hart en ziel ouders, ex-partners en vooral kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn om hen terug hun veilige vertrouwde gevoel terug te geven.

Na het afronden van mijn opleiding als kindercoach,  ben ik vol passie aan de slag gegaan.

Weet je graag mijn achtergrond qua studies?