Oudercoaching

Opvoeden is lang niet altijd makkelijk. Hoe vaak sta je als ouder niet met je handen in het haar, weet je niet wat te doen of hoe het op te lossen. Begrijp je niet waarom je kind zo doet. Of neem je het jezelf kwalijk dat je weer niet de rust bewaard hebt, maar bent uitgevallen tegen je kind. Het gedrag van je kind kan je behoorlijk uit je doen brengen.

Het gedrag van je kind raakt je als ouder, soms iets meer, soms iets minder. Als we onze kinderen blij en gelukkig zien, vertederd dat ons, en is er verder niks aan de hand. Maar het gedrag van kinderen kan je ook verdrietig of boos maken en je wanhopig laten voelen,  dat je het allemaal even niet meer weet. Je verlangt naar rust en je weer gerust kunnen voelen.

Als dit het geval is kan het fijn zijn om hier met iemand over te praten, dat even meekijkt en met je op zoek gaat naar de precieze knelpunten en oplossingen daarvoor.
Waar lopen jullie tegenaan en hoe zou je het graag anders willen? Oudercoaching helpt je mee te kijken hoe het anders kan en wat je kan veranderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in je manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je jezelf projecteert, hoe je kind jou spiegelt. Je krijgt inzicht in je eigen doen en dat kan aanpassen hoe jij en je kind zich weer beter in jullie vel gaan voelen.

OUDERCOACHING

Weten jullie niet meer waar te beginnen? Willen jullie hulp ? Via oudercoaching gaan we samen met jou aan de slag.  Lukt de communicatie met jouw kind niet meer zo goed? We gaan hierbij samen aan de slag zodat de rust in jouw gezin terug zal keren.

Individuele sessie

90 Euro

U kan zeker ook terecht voor  langdurige therapie. Hiervoor kan u rekenen op de individuele prijzen enkele sessie.

Bij kinderen van 0-8 jaar ga ik sowieso aan de slag met de ouders.

Heb jij het als volwassen persoon moeilijk en heb je graag een coaching zodat je je beter in je vel voelt, zodat je meer in balans komt, contacteer me dan gerust, samen nemen we het probleem aan waar jij je niet goed bij voelt. Elke reden waar jij je niet goed kan om voelen, is een reden om me verder te contacteren.