Oudercoaching

Opvoeden is lang niet altijd makkelijk. Hoe vaak sta je als ouder niet met je handen in het haar, weet je niet wat te doen of hoe het op te lossen. Begrijp je niet waarom je kind zo doet. Of neem je het jezelf kwalijk dat je weer niet de rust bewaard hebt, maar bent uitgevallen tegen je kind. Het gedrag van je kind kan je behoorlijk uit je doen brengen.

Het gedrag van je kind raakt je als ouder, soms iets meer, soms iets minder. Als we onze kinderen blij en gelukkig zien, vertederd dat ons, en is er verder niks aan de hand. Maar het gedrag van kinderen kan je ook verdrietig of boos maken en je wanhopig laten voelen,  dat je het allemaal even niet meer weet. Je verlangt naar rust en je weer gerust kunnen voelen.

Als dit het geval is kan het fijn zijn om hier met iemand over te praten, dat even meekijkt en met je op zoek gaat naar de precieze knelpunten en oplossingen daarvoor.
Waar lopen jullie tegenaan en hoe zou je het graag anders willen? Oudercoaching helpt je mee te kijken hoe het anders kan en wat je kan veranderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in je manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je jezelf projecteert, hoe je kind jou spiegelt. Je krijgt inzicht in je eigen doen en dat kan aanpassen hoe jij en je kind zich weer beter in jullie vel gaan voelen.

Zijn jullie van plan om te scheiden? Zijn jullie gescheiden? Willen jullie hulp hierbij? Willen jullie de band aanhalen met jullie kind? Dan kan ik voor jullie zeker een meerwaarde zijn. Via oudercoaching gaan we samen met jou aan de slag. Indien jullie dit wensen kan dit ook steeds met de ex partner. Mocht er behoefte zijn om de band aan te halen tussen ouders en kinderen, werken we ook hieraan via een traject.

Individuele sessie

70 Euro

Traject All-in

Alle trajecten zijn op maat, een vertrouwensbasis is gegarandeerd!

Kostprijs van het traject is 485 Euro. Hierin heb je:

  • 1 intakegesprek met ouder(s)
  • 4 sessies
  • mijn expertise
  • vertrouwensbasis
  • mijn raad en advies
  • nauwe samenwerking
  • tussentijds contact via mail/whats app
  • verslagen
  • contact met school/ doorverwijzers/ andere professionals/ CLB/advocaten,…

Het traject kan indien gewenst in termijnen betaald worden. Hiervoor moet men wel rekening houden met 5% administratiekosten.

Een traject zorgt er voor  geen bijkomende verrassingen meer achteraf, het is een allesomvattend traject en je weet dat het traject binnen onze termijn in samenspraak afgelopen zal zijn.

Een traject zal steeds op voorhand betaald worden of bij de eerste sessie. Mocht je toch beslissen om het traject niet aan te gaan, zal enkel het intakegesprek aangerekend worden.

U kan zeker ook terecht voor  langdurige therapie. Hiervoor kan u rekenen op de individuele prijzen enkele sessie.

Bij kinderen van 0-6 jaar ga ik sowieso aan de slag met de ouders.

Heb jij het als volwassen persoon moeilijk en heb je graag een coaching zodat je je beter in je vel voelt, zodat je meer in balans komt, contacteer me dan gerust, samen nemen we het probleem aan waar jij je niet goed bij voelt. Elke reden waar jij je niet goed kan om voelen, is een reden om me verder te contacteren.