Ik ben het pesten beu!

workshop pesten

Weten jullie hoe ik aan de naam van de workshop gekomen ben?

Wel op een dag was er een prachtig meisje  in de weerbaarheidstraining. Een training  die ik regelmatig geef.

Ze had mooie lange bruine  krullen, ze leek wel op een engeltje. Zo breekbaar en zo mooi.Maar dit engeltje had absoluut geen vertrouwen. Ze wilde niets delen met de groep, ze keek vanuit haar ooghoeken naar me. Je zag haar zo denken: wie ben je en wat wil je van me.

Naar mate de training verder ging mocht ik haar berichtjes lezen. Het was pas toen we aan het hoofdstuk kwamen over pesten dat ze los kwam. Ze werd dus gepest op school. Zwaar gepest. We gingen hier verder op in met de groep.

Toen we bijna de dag afgerond hadden was die mooie engel al wat los gekomen. We waren aan een totaal ander hoofdstuk bezig tot wanneer iemand ineens met haar hand op tafel klopt en zegt; Ik ben het pesten beu! Het is genoeg geweest! Nu moet het stoppen!

Op het einde van de dag zagen we haar vertrekken met een mooie lach en ik ben er zeker van dat ze die dag besloten heeft dat ze het pesten niet meer ging toelaten…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *